Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Нові ліжечка для дошкільнят – від народного депутата

Нові ліжечка для дошкільнят – від народного депутата
До народного депутата завжди звертається багато людей з різним, умовно їхні звернення можна поділити на: організаційні, правові та соціально-економічні. Помічники-юристи нардепа допомагають захищати права громадян у правоохоронних органах. Особистий вплив депутата Верховної Ради руйнує чиновницько-бюрократичні перепони у владних кабінетах стосовно вирішення більшості проблемних питань його виборців.
Але найбільше В.В.Кривохатько допомагає людям особисто: надає матеріальну допомогу на лікування, у складних життєвих обставинах, сприяє спортсменам, працівникам культури, поліпшенню матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери – шкіл, дитсадків, клубів. Так, допоміг футбольній команді Малокатеринівки з придбанням форми, м’ячів, виділив кошти на організацію поїздок творчому тиву «Тавричанка». І таких прикладів безліч.
Діти – майбутнє нашої держави. Тож створення безпечних та комфортних умов – пріоритетний напрямок в роботі педагогічного та батьківського колективів Наталівського НВК. Вихователі й батьки не просто вболівають за те, в яких умовах виховуються діти, а й роблять все можливе, щоб ці умови покращити. Тому, звісно, такі прагнення не можуть залишитися без підтримки. І ми таку підтримку одержали    від народного депутата України В.В.Кривохатька. На початку 2015-2016 н.р. вихованці дошкільної групи отримали чудовий подарунок від народного депутата України Кривохатька Вадима Вікторовича – 10 новеньких двох’ярусних  дерев’яних ліжок та 20 матраців.
Багато років поспіль адміністрація, батьки зверталися в різні інстанції, до депутатів різного рівня з проханням надати допомогу в заміні старих металевих ліжок на нові, але нас не чули. Тому дуже приємно, що після звертання до Вадима Вікторовича під час прийому громадян в Наталівській сільській раді наша багаторічна проблема була вирішена швидко і якісно. Дякуємо Вам, шановний Вадиме Вікторовичу, за підтримку, розуміння та небайдуже ставлення до проблем освіти. Ми переконалися, що слова народного депутата В.В.Кривохатька не розходяться з ділом.