Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Подарунок від народного депутата - безкоштовний проїзд у новенькому автобусі маршрутом Гуляйполе-Пологи

Подарунок від народного депутата - безкоштовний проїзд у новенькому автобусі маршрутом Гуляйполе-Пологи
Давно очікуваний подарунок від народного депутата Вадима Кривохатька все ж таки дочекалися гуляйпільці. Мова йде про новенький автобус, який 21 листопада офіційно презентував депутат на автовокзалі міста, куди прийшло чимало людей. Відтепер пенсіонери, інваліди, атошники та вагітні жінки будуть їздити до Поліг безкоштовно.
-    Під час проведення особистих прийомів неодноразово доводилося чути скарги про те, що  дістатися до сусідніх Поліг більшості пенсіонерів, дуже складно та незручно. Крім того, закриття пологового відділення в районній лікарні також добавило клопоту і породіллям. Відомо мені і про те, що у районі немає лорлікаря, до якого постійно люди звертаються, їдучи до Пологівської районної лікарні. Тому прийняв рішення, що такий автобус стане у нагоді, - повідомив Вадим Кривохатько. – Ні копійки грошей не будуть брати ні з пенсіонерів, ні з інвалідів, ні з хлопців із зони АТО, ні з вагітних. Показавши посвідчення водію, ви сідаєте зручно та їдете до Поліг за справами. Перевезення людей – це серйозно, тому стоячих міст не повинно бути.
Поки що такий маршрут буде тестовим. Тому всі пропозиції та зауваження стосовно графіку роботи будуть записуватися у спеціальну книгу пропозицій, яка знаходитиметься у водія, щоб надалі скоригувати і налагодити такий довгоочікуваний соціальний маршрут «Гуляйполе-Пологи», який однозначно повинен працювати на громаду.
За словами Вадима Вікторовича, вартість такого автобусу більше одного мільйона гривень, але це не так важливо, головне, щоб всі залишилися задоволеними і добрі справи ставали початком нових діянь.  

Години відправлення соціального маршруту Гуляйполе-Пологи
8:00 -  відправлення з автовокзалу м. Гуляйполе
14:00 – відправлення з автовокзалу м. Поліг.
Щодня, крім Понеділка та Неділі.

Детальніще - у розділі "Відео"