Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Запитання та відгуки

Риста София
Уважаемый Вадим Викторович, прошу у вас помощи. Я ребёнок сирота, училась в интернате, после выпуска мне был положен дом, но никто мне его не дал. Третий год снимаю дом, но мне очень тяжело, помощи нет ни от кого, наши депутаты закрывают глаза на мою проблему. Обращалась везде куда только можно, но результата ноль, просто разводят руками. Помогите мне, пожалуйста.
Бровко Світлана
Шановний Вадим Викторович! Звертаюся до Вас за допомогою для лікування моєї хворої мами Бровко Віра Федорівна інвалида 1 групи діабетична стопа та катаракта обох очей. У вересні -жовтні 2018р вона проходила курс лікування в районній лікарні міста Пологи, але для подальшої підтримки хворих судин потрібні курси лікування на які моя мама не мае коштів. Оскільки рана гоїться довго ліки закуповуемо кожного місяця і зібраті кошти на подальше лікування не можимо. Я доглядаю обох своїх батьків допомогу подогляду платять мізерну на 1 флакон ліків та бинти. Для лікування в обласній лікарні потрібна значна сума коштів, щоб зберегти ногу від ампутації. Допоможіть будь-ласка
Марія Петрівна
4 березня мені вже потрібно бути на стаціонарному лікуванні.
Марія Петрівна
Шановний Вадиме Вікторович! Я звертаюсь до Вас за допомогою для довготривалого лікування та проведення хірургічної операції в запорізькій обласній лікарні у відділенні травматології. Для цього потрібні великі кошти, яких у мене не вистачає. Раніше я перенесла дуже багато хірургічних операцій (більше 20-ти), в тому числі в запорізькому обласному онкодиспансері (саркома забрюшинного пространства). Знаходжусь на обліку у лікаря-онколога. Якщо потрібні документи для підтвердження моїх операцій, зможу їх надіслати. У мене дуже тяжке матеріальне становище. Прошу Вашої фінансової підтримки для проведення операції та реабілітації в стаціонарному відділенні. З повагою, Марія Петрівна – песніонерка, вдова та онкохвора.

Задати запитання або залишити відгук

CAPTCHA