Васковцова Катерина
Доброго дня Вадим Вікторович. Я, Васковцова Катерина Василівна 24.01.1967 року народження жителька округ 82 с. Новослобідки, хворію цукровим діабетом з 2016 перебуваю на інсуліні, зараз перебуваю у лікарні після тяжкої операції яку перенесла 31.10.2018 на грижі поясничного відділу хребта, наразі перебуваю у складному фінансовому становищі, грошей на реабілітацію зовсім немає а ви є моєю останньою надією на вилікування надіюсь на ваше розуміння і фінансову допомогу.
Рогутович Маргарита Николаевна
Добрый день,Вадим Викторович,я была у вас на приеме в селе Дорожнянка Гуляйпольского района,по поводу лечения моего сына,операцию я оплатила оформив кредит,а вы пообещали мне оплатить после операционный период,но сейчас ему сделали операцию,мы обратились в ваш Запорожский округ и нам отказали в помощи оплатить лечение.Говорят платить будут реабилитацию,но я очень прошу вас помогите оплатить после операционный период.Он инвалид 3-й группы,живем на одной пенсии,а реабилитацию нам платить не надо,у нас ее не будет.Очень прошу Вас помогите решить мне этот вопрос!Сердечно благодарю!!!
Вадим Кривохатько
Доброго дня. Вам зателефонують протягом дня.
Евгенія
Доброго дня Вадим Викторович. Звертаються до Вас батьки вихованців дошкільного навчального закладу «Маячок» село Вільноандріївка, Вільнянського району, Запорізької області з проханням : будь ласка допоможіть з придбанням принтеру у заклад для допомоги вихователям у організаціі цікавих занять для дітлахів. Дуже потрібна та корисна річ у сучасний час . Заздалегіть дякуємо за розуміння .
Ярослава
Доброго дня Вадим Вікторович.Звертаюся до Вас за допомогою.Мені потрібно лікування та операція,але так як я виховую сама двое діток і ми проживаємо на мою мінімальну заробітну плату у мене просто не вистачає коштів виділити на себе,так як цих коштів ледве вистачає на саме нобхідне.Вадим Вікторович,я Вас благаю,якщо Ви зможете,допоможіть,бо у мене вже предракове.Дякую!