Катя
Добгого дня Вадим Вiкторович.Я звертаюсь до Вас за допомогою.Моя бабушка Рябчук Марiя Маркiвна прожила зі своїм чоловіком Романенком Володимиром Федоровичем 45 років в цивільному шлюбі із своїм чоловіком.Останні роки свого життя він дуже хворів, був прикутий до ліжка. В день похорон приїхав його син, який не спілкувався з ним, не доглядав його.Він не допомагав, ані ліками яких потребував дідусь, ані в день похорон.Бабушка все сама робила  і за свої кошти.Тепер цей син забрав земельний пай.Моя бабушка у відчаїї.Вона подавала позов до суду.Суд визнав їхнє спільне життя як одна сім"я, але пай залишив синові.На мій погляд це несправедливо. Прожити з чоловіком 45 років під одним дахом  в біді і радості,в здоров.ї і хворобі.А син навіть ніколи не надіслав листівки і отримав земельний пай.Бабушкі зараз 87 років і вона дуже вірить у Вас і в те що Ви їй допоможите. Дуже буду Вам вдячна я і бабуся ,якщо ви зможете нам допогти.
Вадим Кривохатько
Доброго дня! Очікуйте на дзвінок моїх помічників найближчим часом.
Мороз Наталия Васильевна,
Вадим Викторович очень вам благодарны за операцию мужа .Дай вам бог силы и здоровья. Не знаю как но я опять прошу помощи. У меня у самой зрение слабое ещё с 7 класса.А теперь после операции мужа за него сильно попереживала и за полтора месяца оно упало до минимума.Нам негде больше просить помощи ,я инвалид с детства он пенсионер.Вы извините нас пожалуйста.
Вадим Кривохатько
Доброго дня. Найближчим часом з Вами зв’яжуться і спробуємо допомогти.
Потапенко Ганна
Добрий день, шановний Вадиме Вікторовичу! Я, молода мама, мою двох діток (10 і 5 років) проживаю у м.Вільнянську. Мене спіткало велике горе, мені необхідна термінова операція хребта з встановленням імпланта.Якщо вчасно не буде зроблена операція, мені загрожує інвалідність. Операцію такої складності можуть провести тільки у м. Дніпро в лікарні Мечнікова.Операція коштує 20 000 гривень. Власних коштів, на жаль, на проведення операції не вистачає.Дуже сподіваюсь на Ваше розуміння і підтримку.
Вадим Кривохатько
Добрий день! З Вами зв’яжуться найближчим часом.
Адміністрація Московського НВК
Шановний Вадиме Вікторовичу! Дуже вдячні за допомогу в підготовці до опалювального сезону. Кожен день як подвиг, Кожен рік вершина... Посилай Вам, Боже, Мужності і сили. Щедрої Вам долі, Щирих друзів поряд. Радості і щастя, І для мрій простору!