Светлана
Вадим Викторович подскажите пожалуста когда у Вас будет ближайший прием в Малоекатериновке или Балабине.
Вадим Кривохатько
Доброго дня. Слідкуйте , будь ласка, за оголошеннями на сайті, графік зустрічей оновлюється.
Культпрацівники Новомиколаївщини
ШАНОВНИЙ ВАДИМ ВІКТОРОВИЧ! Працівники КЗ «РАЙОННИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ» Новомиколаївської районної ради звертаються до Вас за допомогою. Директор КЗ «РЦКД», Анасійчук Олена Іванівна потребує негайної операції з онкохвороби, коштів для якої не вистачає. Тому просимо Вас допомогти зібрати потрібну суму 30 000 грн. Будемо щиро вдячні за кожну гривню, якою Ви зможете допомогти. З повагою, працівники культури Новомиколаївського району.
Олена
Шановний Вадиме Вікторовичу! Звертається до Вас Горбашко Олена Віталіївна проживаю в с.Солоне вул.Миру 5/3 Вільнянський район,Запорізька обл.. В 2015 р.виявився діагноз аутоімуний гепатит і з"ясувалося, що постійно потрібно здавати коштовні аналізи, купувати на курси лікування ліки і це на протязі 3-х років без перериву, я працюю в Солоненській сільській раді спеціалістом бухгалтером.На утримані маю дочку 6 років аліментів не отримаю допомогою від держави не користуюсь. Прошу Вас, якщо це можливо надати мені матеріальну допомогу на лікування. Завчасно дякую Вам.
Вадим Иванович
Добрый день, обращаюсь за помощью. Уже несколько лет ведётся борьба в судебном порядке против олигарха,директора Запорожского Абразивного комбината, Берёзы А.В., который незаконно завладел прибрежной зонной в с. Ульяновка, Запорожской области, оградив забором весь берег, поставив охрану которая не пускает людей,есть положительное решение суда которое не выполняется, забор не убирается. После всего этого против меня ещё начались уголовные преследования.