Иван
Доброго дня, Вадим Викторович, я прошу, Вас, помочь получить землю котораю выделяют участникам АТО , так как я уже подавал документы но пришёл отказ, и говорят что земли нету, но она есть. За ранее спасибо.
Вадим Кривохатько
Добро дня. Спробуємо Вам допомогти. З Вами найближчим часом сконтактують.
Пилипчук Ірина Олексіївна
Шановний Вадиме Вікторовичу! Звернутись до Вас змушують надзвичайно тяжкі обставини, які самотужки я та рідні подолати не в змозі. Мій чоловік - Пилипчук Олександр Йосипович, що проживає зі мною в с. Вільнянка, вулиця Садова, 8, третій тиждень виграє в боротьбі за життя в різних лікарнях. 7 березня ми привезли його до Vita-центру (м.Запоріжжя), де горе-лікар - Медвєдєв Володимир Веніамінович тиждень лише підтримував стан хворого крапельницями, так і не почавши лікувати причину важкого стану, так як не зміг поставити діагноз, викачуючи при цьому не малі гроші. Після чого ми 14 травня в напівтрупному стані транспортували чоловіка до Інституту гастроентерології НАМН України (м. Дніпро), де в реанімації його змогли воскресити з мертвих і, нарешті, поставити діагноз - хвороба Крона. Але і там виникли ускладнення, які вимагали невідкладного хірургічного втручання. Через відсутність необхідної апаратури в Інституті, швидкою допомогою його відправили до Запорізької обласної лікарні. Де в п'ятницю вночі 18-го лікарі 3 години боролися за його життя. І операція пройшла успішно. Вже через 7 годин він прийшов до тями!!! Зараз він в реанімаціїї. Все, слава Богу, лікується, і до видужування залишилось зовсім трохи, але родина за цей час витратила вже більше 50 тисяч гривень, при цьому вичерпавши майже всі свої збереження. Щоб підняти чоловіка на ноги, треба щодня платити по 5-7 тисяч, а з такою арифметикою родина може подужати лікування лише 2-3 дні! Усвідомлення цього жахає і призводить до великого відчаю!! Звертаємося до Вас за грошовою допомогою, так як впевненні, що лише Ви зможете відреагувати так швидко! Наперед щиро дякуємо за Вашу чуйність, милосердя та підтримку.
Мария
Уважаемый Вадим Викторович! И снова обращаемся к Вам и очень надеемся на Вашу помощь!к Вам обращаются родители и их детки 1а класса,ЗОШ1,г.Вольнянска,Запорожской обл.Обращаемся к Вам с просьбой,помочь нам с ремонтом старых парт для наших деток.С уважением к Вам и с надеждой на помощь родители 1а класса.
Сергій
Хочу подякувати Вадиму Вікторовичу і його команді за допомогу. 23.04. був на прийомі в с. Дніпровка, а 27.04. вже була відповідь. Навіть і не очикував, що так оперативно можно вирішити моє питання. Дякую. Удачі Вам.