Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями Новомиколаївського району

Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями Новомиколаївського району
    11 вересня народний депутат України Вадим Кривохатько, згідно зі своїм особистим робочим графіком, провів прийом громадян у Зеленівській сільській раді. І, як завжди, зустрітись з ним забажало чимало людей. До парламентарія зверталися зі своїми особистими та загальногромадськими проблемами жителі Тернуватської, Трудової, Новомиколаївської громад, Загалом - близько 40 чоловік.

     Стиль роботи нардепа незмінний:  як завжди - ефективний, визначається одразу, як можна задовольнити ті зі звернень, які торкаються місцевої сфери впливу і як працювати над вирішенням проблеми надалі.

      Майже дві години разом з народним депутатом на виїзному прийомі працювали його помічники, фахівці з юридичних питань, голова районної ради Юрій Павленко, голова РДА Вікторія Чмельова, в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Новомиколаївської РДА Марина Хробостова.

      Як і на попередніх прийомах, цього разу також порушувалися гострі земельні питання. Неналежний контроль за  використанням земельних ділянок соціальну проблему тільки підсилює. Так, пасовище, розташоване на території Зеленівської громади, яке використовувалася селянами багато років для випасу корів, здане в оренду у користування приватнику з м. Запоріжжя.

     Під час прийому порушувалися соціальні питання: чимало осіб звернулися до народного депутата з проханням про допомогу з отриманням медичної допомоги, придбанням дорогих ліків, проведенням медичного обстеження, адже через складне матеріальне становище громадян коштів на лікування вкрай не вистачає.

     Жителі громади просили допомоги у придбанні вугілля, яке їм уже не по кишені. Були звернення до Вадима Кривохатька стосовно пенсійного забезпечення, призначення субсидій, оплати навчання. Жителька Зеленівської громади звернулася по допомогу щодо підключення світла до власної оселі . Багатодітна мама, дружина воїна АТО, прохала про допомогу з заміни старих вікон на нові склопакети.

     Розглянуто декілька загальногромадських важливих питань. Зокрема, питання газифікації на території Зеленівської та Трудової сільської ради, ремонт доріг у цих населених пунктах, придбання шкільного автобуса для підвезення школярів до Шевченківської ЗОШ І-ІІ ступенів, меблів для дитячого садка с.Тернувате.

     Голова Самійлівської сільської громади Володимир Шапаренко щиро подякував нардепу за сприяння у медичній допомозі мешканцю  їхньої  сільради, воїну АТО, у вирішенні земельних питань, які порушувалися на особистому прийомі у квітні цього року.
Побажав йому міцного здоров’я, наснаги та терпіння у його нелегкій депутатській роботі.

     Після проведення прийому у сільській раді робота Вадима Кривохатька не завершилась. Народний обранець особисто завітав до пенсіонера, який через травму не мав змоги прибути на прийом. Також депутат відвідав Шевченківську школу та дитсадок у с.Тернувате, де на власні очі побачив усі проблеми сільських закладів освіти та розглянув термінове питання ремонту спортивного залу школи.

    Депутат щиро переймається проблемами кожного. Питання, скарги, пропозиції, заяви… кожне звернення фіксується помічниками, кожен відвідувач не залишився без уваги і був вислуханий Вадимом Вікторовичем.