Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

За сприяння Вадима Кривохатька газифікують с.Успенівка Гуляйпільського району

За сприяння Вадима Кривохатька газифікують с.Успенівка Гуляйпільського району
     13 вересня народний депутат України Вадим Кривохатько відвідав село Успенівка Гуляйпільського району, взяв участь у мітингу до дня визволення села та провів особистий прийом мешканців, під час якого розглядалося питання газифікації сел Успенівка і Новомиколаївка та інші не менш важливі для громади теми.

      Питання завершення газифікації у шести селах району, якe призупинили ще у 2014 році із-за відсутності фінансування, постійно хвилює селян. Цю проблему вони озвучують майже під час кожного особистого прийому нардепа.

      На сьогодні, можна сказати, що питання зрушилось з мертвої точки. Справа в тому, що за ініціативою Вадима Вікторовича була запропонована така подальша схема роботи:  підрядній організації ТОВ «Газфаєр Інвест», яка ще у 2012 році розпочала будівництво підвідного газопроводу до вищезгаданих сіл, потрібно сплатити авансовий платіж для подальшої роботи. Два мільйони виділять з обласного бюджету. Тобто, є велика вірогідність того, що Новий 2018 рік успенівчани зустрінуть з блакитним вогником.

   - Тягар незакінченої газифікації села Успенівки частково лежить і на мені. Тому разом з Миколою Григоровичем Тимофієвим робимо перший вклад, навіть не чекаючи грошей із обласного бюджету. Далі вестимемо переговори із керівниками сільгосптовариств, які працюють на території решти сіл.  Моя мета, щоб ви будь-якою ціною отримали газ. І ми це зробимо. Повірте я – на вашій стороні, незважаючи на деякі незручності, які часом мені доводиться переживати, - запевнив Вадим Кривохатько.

     Крім того, під час зустрічі селяни вказали на ще одну турбуючу їх проблему  – відсутність нормального водопроводу. Адже через це, добру воду доводиться везти із сусідньої Покровки, оскільки технічну – пити не можна взагалі.

     Того дня Вадим Кривохатько також провів особистий прийом громадян, куди звернулася понад 40 чоловік. Найбільше заяв стосувалося матеріальної допомоги на лікування.  Звертались також з проханнями допомогти отримати компенсацію за вугілля, придбати водяні лічильники, комп’ютерну техніку для школи, вирішити земельні питання, посприяти в отриманні пільгових ліків, перевірити діяльність місцевого авто перевізника тощо. З цих та інших питань народний депутат направить відповідні депутатські звернення у профільні міністерства та структури для вирішення по суті.  

     Черговий візит Вадима Вікторовича до Гуляйпільського краю ще раз засвідчив той факт, що на депутата завжди чекають та довіряють. Всі зустрічі завжди багатолюдні, емоційні і вкрай важливі як для кожного особисто, так і  для громади  вцілому.