Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько зустрівся із мешканцями Запорізького району

Вадим Кривохатько зустрівся із мешканцями Запорізького району
         25 вересня народний депутат України Вадим Кривохатько провів черговий особистий прийом виборців Запорізького району, який пройшов в Балабинській селищній раді. На прийомі були також присутні помічники народного депутата, секретар селищної ради та заступник селищного голови. Цього разу до Вадима Вікторовича звернулось близько 40 осіб.

         Під час спілкування з запоріжцями було порушено низку тем, що стосуються життєдіяльності мешканців виборчого округу. Громадяни зверталися із різними проблемними питаннями та пропозиціями, які потребують вирішення. Це, зокрема, лікування соціально-незахищених верств населення, відновлення покрівлі житлового будинку після пожежі, реабілітації після автомобільної аварії, отримання ліків, матеріальної допомоги тощо. Звернулись до Вадима Кривохатька сільські пожежники з проханням допомогти їм вирішити питання пільгового виходу на пенсію. Адже вони так само беруть участь у гасінні пожеж та рятувальних роботах, але не мають права пільгового виходу на пенсію. Від імені працівників Балабинського НВК «Престиж» поступило прохання допомогти з будівництвом футбольного поля зі штучним покриттям. Майданчик дозволить проводити тренування незалежно від погодних умов, брати участь у спортивних змаганнях. Балабинська футбольна команда зайняла 1 місце у районних змаганнях з міні-футболу у 2016-2017 рр. і тренування на новому полі тільки сприятиме подальшим успіхам команди. Місцевий художник просив підтримати його творчість і приніс на прийом власні картини. Одну з робіт Вадим Вікторович придбав та передав в подарунок дошкільному закладу «Теремок». Працівники дитячого садка «Теремок» звернулись з проханням забезпечити заклад спортивним інвентарем та ноутбуком.

        В ході прийому Вадим Кривохатько вислухав кожного, хто того дня до нього звернувся. Усі питання, пропозиції та доручення, з якими приходили  мешканці району до парламентаря, буде вивчено, а за результатами їх розгляду буде підготовлено депутатські звернення до різних інстанцій з метою вирішення по суті.

        Вадим Кривохатько постійно проводить особисті прийоми громадян, під час яких кожен може безпосередньо звернутись до депутата.

        Зазначимо, що наступний прийом мешканців Запорізького району відбудеться вже 12 жовтня в Біленьківській сільській раді.