Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько провів особистий прийом громадян у с.Біленьке Запорізького району

        В приміщенні Біленьківської сільської ради 12 жовтня 2017 року черговий особистий прийом громадян провів народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції України Кривохатько Вадим Вікторович. Допомагали у проведенні прийому  заступник сільського голови А.Кришталь, секретар сільської ради К. Печуріна, начальник Запорізького районного відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП у Запорізькій області А.Капітан, а також помічники народного депутата.

        На прийом до парламентарія звернулось близько 50 осіб, які прийшли до свого обранця, аби отримати потрібну допомогу в розв’язанні особистих та громадських питань. Прийоми Вадима Кривохатька завжди багатолюдні, тривають не одну годину, що свідчить про те, що на депутата в окрузі чекають, йому довіряють.

       За кожним зверненням стоять долі окремих громадян або проблеми всієї громади. Того разу на прийом потрапили керівники закладів соціальної сфери Біленьківської сільської ради з проханнями  сприяння у вирішенні питань, важливих для функціонування та належної роботи відповідних закладів. Так, комунальний заклад "Центр первинної медико-санітарної допомоги" має потребу у холодильниках та автомобілі. Керівництво та батьківський комітет дитячого навчального закладу звернулись з проханням придбати морозильну камеру, дитячі ліжечка та телевізор. Директор місцевої школи озвучив потребу у партах та стільцях. У музичну школу необхідно придбати акустичну систему. У будинок культури – радіомікрофони. Місцева секція з боксу потребує додаткового фінансування. У Лисогорському НВК необхідно зробити ремонт покрівлі. У Мар’ївську бібліотеку – проектор.

       Чимало звернень стосувались надання матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань громадян (придбання твердого палива, ремонту житлових будинків, заміни вікон та ін.). Багато питань вирішувалися Вадимом Кривохатьком невідкладно, а ті, що потребують вивчення, - взяті під особистий контроль депутата.

       Ініціативна група мешканців с.Біленьке скаржилася на невідповідність комунальних тарифів з утримання будинків наданим послугам. Селяни підготували звернення з проханням переглянути тарифи на послуги і затвердити їх з урахуванням всіх вимог. Спірна ситуація сталася навколо очисних споруд села. Через заборгованість перед підприємством виникла загроза закриття очисних споруд. Співробітники комунального підприємства просять допомогти вирішити це питання. Місцеві депутати зазначили, що субвенції для освітян надаються не в повному обсязі. Були також питання щодо пенсійного забезпечення військовослужбовців. З цих та інших соціально-важливих проблем Вадимом Кривохатьком буде направлено депутатські звернення у відповідні служби та інстанції для позитивного вирішення.

       В ході прийому Вадим Вікторович приділив час та увагу кожному, хто до нього звернувся, вислухав усі пропозиції та побажання, взяв в роботу всі отримані звернення.

       Лише у живому спілкуванні пізнаються проблеми людей, громади, які потребують вирішення. До речі, наступний особистий прийом виборців Запорізького району народний депутат проведе вже 26 жовтня в Лукашівській сільській раді.

       П.С. Після спілкування з громадянами Вадим Кривохатько відвідав  комунальний заклад "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Біленьківської сільської ради та на власні очі побачив, які проблеми і потреби є сьогодні в лікувальному закладі і пообіцяв сприяти вирішенню найбільш нагальних з них.