Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

За підтримки Вадима Кривохатька відбувся конкурс краси в м.Пологи

За підтримки Вадима Кривохатька відбувся конкурс краси в м.Пологи
       Дев’ять чарівних дівчат змагалися на конкурсі «Чарівна краса Поліг», який пройшов 28 жовтня в розважальному центрі «Юність» м.Пологи . Цього року традиційний тематичний захід вийшов на новий, більш масштабний рівень. Організувати його із розмахом допомогли постійні спонсори, серед яких голова компетентного журі – народний депутат України Вадим Кривохатько.
    
      Усього, для конкурсу було відібрано 9 дівчат, віком від 16 до 34 років. Протягом місяця дівчата готувалися: відпрацьовували ходу, поведінку на сцені, готували різні образи.

      Пологівські красуні проходили випробування у шести номінаціях, де кожна з дівчат мала продемонструвати дефіле у купальниках, пройтись у сукні для коктейльної вечірки, відповісти на питання членів журі або глядачів у інтелектуальному конкурсі та багато іншого. У перервах між номінаціями для усіх присутніх виступили місцеві творчі колективи.

     Завдяки сприянню Вадима Кривохатька на захід прибув народний співак Павло Зібров, він був відкритим до спілкування, щирим і веселим, усі присутні мали змогу сфотографуватися із зірковим гостем. Павло Зібров став головною естрадною зіркою вечора, він привітав усіх із знаменною для міста Пологи подією та заспівав для присутніх кілька своїх хітів..

     По завершенні змагальної частини почали присуджувати втішні призи для тих, кому не судилося вибороти корону переможниці. Під завершення конкурсу «Чарівна краса Поліг» після драматичної паузи оголосили ім’я переможниці – нею стала учениця одинадцятого класу Пологівської гімназії Вікторія Товстоног.

    У фінальній частині голова журі Вадим Кривохатько привітав усіх конкурсанток, вручив учасницям цінні подарунки та висловив свої враження щодо організації та проведення конкурсу:
-    Захід є важливим не тільки  для кожної учасниці, а й для самого міста. Всі дівчата ретельно готувались до свята краси, продумували свої образи, були достойними суперницями одна одній. Конкурс дав їм можливість для самореалізації. Всі дівчата молодці, гідно представили м.Пологи. Я впевнений, що цей яскравий та масштабний конкурс стане для дівчат важливою подією в їхньому житті, - зазначив Вадим Вікторович.

    Вадим Кривохатько  не лише опікується соціально-економічним розвитком свого виборчого округу, а й всіляко підтримує святково-розважальні заходи, творчі починання, фестивалі талантів тощо.

    У перспективі організатори заходу мають намір перетворити його на справжнє феєричне шоу.