Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями Запорізького району


  11 грудня народний депутат України Вадим Кривохатько провів прийом громадян в с.Долинське Запорізького району. Того дня зі своїм народним депутатом спілкувалися понад три десятки місцевих жителів.  
  
   Житель Розумівки В.П.Білик, староста округу Н.М.Богоутдинова прийшли до депутата зі скаргами на діяльність одного з місцевих підприємців, який, як вони наголошували, здійснює свою діяльність, начебто, без відповідних дозволів, порушує законодавство. На підтвердження сказаного ними, навели чимало фактів. Народний депутат пообіцяв найближчим часом зустрітися з місцевою громадою для вирішення конфліктного питання.
- Якщо факти підтвердяться, дані про зловживання будуть доведені до Генпрокурора та керівника ГУ Нацполіції України, з якими я неодмінно зустрінуся після нашої розмови.  

   Директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Долинської сільради Ольга Галушка прийшла на зустріч з народним депутатом також, щоб допомогти жителям Розумівки. Вона прохала придбати обладнання для сільського Будинку культури.
- Сам Розумівський Будинок культури – аж на 450 місць, - зазначила Ольга Анатоліївна, - але там у плачевному стані перебуває апаратура. У 2011 році ми замінили її в Новому Запоріжжі, Високогірному, а от в Розумівці взагалі нічого немає. Потрібні підсилювач звуку, колонки тощо.  

   Головний лікар «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Долинської сільради Олександра Важніча попрохала народного обранця допомогти придбати автівку для закладу, щоб лікар міг виїхати на виклик, а, за необхідності, доставити хворого до лікарні. Потрібні також електрокардіограф й інше  медичне обладнання.
- Проблема нашої Долинської об’єднаної громади в тому, - підтримав розмову голова Долинської сільради Богдан Федчук, - що у нас села хоча й невеликі, та територія дуже розкидана,  розтягнута.  Тож без транспорту неможливо вчасно відгукнутися на всі виклики хворих, оперативно обстежити діток. Народний депутат пообіцяв допомогу Центру.

    Директор ДНЗ «Мрія» Дар’я Тімофєєва прохала Вадима Кривохатька допомогти з відкриттям універсального спортивного майданчика для дітей.
- У нас чотири групи, 101 дитина,  - мовила вона, - а от належного спортмайданчика для діток немає. Є маленький, але ми б хотіли зробити його універсальним.
    Народний депутат пообіцяв сприяти виділенню коштів на соціальний розвиток громади, частина яких піде і на цей спортмайданчик.  
  
    Рада ветеранів села Лукашеве клопотала про оформлення благодійної підписки газети "Червоний промінь" для ветеранів. Вадим Кривохатько пообіцяв забезпечити пільговиків пресою.
      
    На прийом до депутата звертались не лише мешканці району. Четверо чоловік приїхали з Пологівського району, вони просили посприяти з вирішенням  медичних питань. Більше десятка людей просили депутата надати матеріальну допомогу на лікування дітей, догляд за одинокими старенькими, закупівлю вугілля та дров, постачання електроенергії та вирішення інших соціальних проблем.  
    
    З озвучених під час прийому проблем буде підготовлено відповідні депутатські звернення для вирішення по суті та надання мешканцям району необхідної допомоги.