Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями с. Розумівка

Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями с. Розумівка
     15 грудня народний депутат України Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями с.Розумівка Запорізького району. Понад півсотні селян зібралися перед сільрадою, щоб розповісти народному обранцю про свавілля, які відбуваються в районі.
     Громада скаржилася на діяльність місцевого підприємця та депутата Долинської ОТГ  Юрія Лагно.
За словами селян, Лагно реалізує незаконні схеми, використовуючи орендовані ним ставки і земельні ділянки навколо них, звідки несанкціоновано вивозиться чорнозем і ведеться заборона на випас великої рогатої худоби.
Все це місцеві активісти змогли зафіксувати на цифрові носії та звернулись до нацполіції та прокуратури.

    Втім,  за словами селян, реакції від правоохоронців не послідувало.  Відтак, розумівці вирішили звернутись по допомогу до народного депутата по своєму округу Вадима Кривохатька, щоб він, в рамках своїх повноважень, відреагував на ситуацію, що склалася в районі.

    Під час зустрічі з представниками громади Вадим Кривохатько  вислухав всі точки зору і зазначив, що назріваючий роками конфлікт потрібно вирішити мирним шляхом і таким чином, щоб інтереси селян не зазнали утисків.

    З приводу отриманих від громади скарг, Вадим Вікторович  повідомив, що детально вивчить ситуацію і направить депутатські звернення до відповідних інстанцій. Хід їх розгляду бере під особистий контроль. Також народний депутат пообіцяв розумівцям всебічну підтримку в захисті їх прав та інтересів, у разі, якщо озвучені на зустрічі факти порушень законодавства підтвердяться.

    Детальніше про зустріч у Розумівці у розділі «відео»