Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Особистий прийом Вадима Кривохатька в с.Басань Пологівського району

    13 лютого 2018 року народний депутат України Вадим Кривохатько провів особистий прийом громадян у с.Басань Пологівського району. Участь у прийомі також взяли представники місцевої влади та помічники депутата.

     Поспілкуватись з Вадимом Кривохатьком прийшло майже 60 чоловік, серед яких були басанівці, пологівці та мешканці інших районів.

     Громадяни звертались до депутата по допомогу у вирішенні різноманітних питань. Так, більшість скаржилися на проблеми зі здоров’ям та на нестачу фінансів для лікування. Для вирішення таких питань народний депутат направить депутатські звернення до МОЗу. Просили також допомогти з придбанням дров, з вирішенням земельних питань, забезпеченням школи спортивним інвентарем, комп’ютерною технікою, дитячого садка – пральною машиною, піччю.
    
     Було також отримано скаргу на неналежну роботу поліції в розслідуванні смертельного випадку, на незаконну вирубку дерев, невідповідність вартості твердого палива наданим державним компенсаціям, затягування вирішення спірного питання з водопостачання тощо. За цими питаннями Вадим Кривохатько направить депутатські звернення до профільних структур та відомств для вирішення їх по суті.

     В ході прийому було заслухано кожне звернення, частину питань вдавалось вирішувати на місці, решту було взято в роботу для більш детального опрацювання.

     Прийоми народного депутата завжди багатолюдні. Нерідко зустрічі з народним обранцем є чи не останньою надією отримати допомогу  або вирішити важливе питання.

     Загалом, Вадим Кривохатько провів вже понад 100 особистих прийомів громадян у містах, селах та  селищах свого виборчого округу.