Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько з особистим прийомом у с.Різдвянка Новомиколаївського району

    Народний депутат України Вадим Кривохатько 14 травня провів черговий прийом мешканців нашої громади в приміщенні Різдвянської сільської ради. До нардепа протягом прийому звернулося 33 мешканців Новомиколаївського району.

    У прийомі громадян народним депутатом взяли участь представники районної влади – в.о. голови Новомиколаївської РДА Володимир Грянистий, начальник агропромислового розвитку Сергій Губатенко, головний лікар КЗ «Новомиколаївський центр медико-санітарної допомоги» Сергій Голуб та фахівці райдержадміністрації, очільник сільської ради Григорій Білик, а також помічники народного депутата.

    Стиль роботи Вадима Кривохатька незмінний - простота в спілкуванні, щира повага до співрозмовника, уважне вислуховування звернень, миттєва реакція щодо безвідкладного їх вирішення налаштовують людей на відверту розмову з народним депутатом.

    Під час двогодинного прийому громадяни зверталися по матеріальну допомогу на лікування та медичне обстеження, придбання дорогих ліків, санаторно-курортної путівки для наймолодшого мешканця громади з тяжкими вадами ДЦП. Вже, мабуть, традиційно жителі звертаються до Вадима Вікторовича стосовно пенсійного забезпечення, скаржаться на низьку закупівельну ціну на молоко від домогосподарств.

    Як і на попередніх прийомах гостро та невдоволено порушувалися земельні питання. Представники Барвінівської, Різдвянської та Підгірненської сільських рад звернулися з проханням зупинити незаконне розорювання пасовищ та вирубування лісосмуг. Рідні воїнів АТО, а також самі захисники звернулися по допомогу у вирішенні питання про виділення законних двох гектарів землі. Також було озвучено звернення щодо придбання житла для сім`ї загиблого воїна АТО.

   Працівники медичної галузі та культури Різдвянської сільської ради просили посприяти у придбанні комп`ютера для ФАПу та цифрового фотоапарату для будинку культури.

   Серйозна розмова відбулась з представником Трудової сільської ради Тетяною Компанієць. Тетяна Володимирівна розповіла про проблеми на території, про несплату податків філією Запорізького кінного заводу №86 ДП «Конярство України» та невиконання бюджету, про соціальну незахищеність працівників підприємства, про газифікацію території. Григорій Котелевський, голова Любицької сільської ради поінформував та попрохав посприяти у процесі капітального ремонту дороги до Любицького психоневрологічного інтернату,  Володимир Шапаренко, голова Самійлівської сільської ради звернувся з питанням подальшого ремонту доріг на його території. Тернуватський селищний голова Олександр Бабанін звернувся на прийомі до народного депутата по допомогу у вирішені питання ямкового ремонту дороги та деяких соціальних питань.

   Усі отримані звернення від громадян Вадимом Вікторовичем прийнято до розгляду та взято під особистий контроль депутата. По кожному з них будуть прийняті відповідні рішення