Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько: "Це дикість, що Семочко не відсторонений від посади!" (Відео)

     Резонансне викриття журналістами проекту Bihus.info першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко, який володіє розкішними будинками, а члени сім'ї мають російські паспорти, стало темою чергового засідання Комітету з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України 17 жовтня 2018 р.

     Присутні члени комітету переконані, що фігурант розслідування, що проводить НАБУ та СБУ, повинен бути відсторонений від займаної посади.

     Народний депутат Вадим Кривохатько звернувся до глави СЗР Єгора Божка з питанням, чому Семочко не відсторонений від служби: "Це було б правильне і необхідне рішення. Його дружина і родичі періодично їздять в анексований Крим, можуть володіти і поширювати секретну інформацію. Кривохатько зазначив, що це так само дико, якби дружина голови ФСБ приїхала на Україну і розгулювала б по Києву, хіба б нею не зацікавились би відповідні наші служби".

      Під час засідання комітету жодне рішення народні депутати ухвалити так і не змогли, так як необхідний для цього кворум не зібрався, оскільки представники від БПП на засідання не з'явилися.

      Детальніше про виступ Впдима Кривохатька під час засідання комітету дивіться у розділі «відео».