Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим КРИВОХАТЬКО з робочим візитом на Пологівщині

Вадим КРИВОХАТЬКО з робочим візитом на Пологівщині
     17 грудня народний депутат Вадим Кривохатько провів зустріч з мешканцями Пологівського району. На приїзд народного депутата чекали люди – кожен зі своїми проблемами, скаргами та пропозиціями.

     Цього дня на спілкування зі своїм народним депутатом прийшло близько 160 осіб з найближчих сіл та міста Пологи.

     Окрім матеріальних питань вирішувались також ситуації, пов’язані з лікуванням хронічних захворювань, дитячої медицини, випадків, які вимагають термінового медичного втручання. Вадим Вікторович вислухав кожне таке звернення, аби розібратися та допомогти вирішити проблеми.

     Особливо гострим питанням для григорівців була ситуація, пов’язана з орендною виплатою за користування паями. Земельними наділами селян користуються кілька підприємств і тільки одне порушує усі правила і норми – від адекватного спілкування з орендодавцями до законних виплат. Вадим Вікторович пообіцяв розібратися в цьому питанні і враховуючи його нагальність зазначив, що якщо в січні місяці, коли збігає остаточний термін розрахунку, фермер не вирішить це питання, до нього будуть вжито серйозні засоби впливу.

     На жаль, окрім фінансових негараздів, з якими не може розібратися місцева влада, був ряд питань, що мали б вирішуватись на місці без допомоги народного депутата. Це і надання статусу матері-героїні, і робота поштових відділень, і ремонтування радіоточок, і робота фельдшерських пунктів, і ще безліч питань, які бралися в роботу Вадимом Кривохатьком та керівництвом райради і райдержадміністрації.

     Сам Вадим Вікторович, говорячи про мету і можливості подібних заходів зазначає, що допомогти всім у повній мірі, звичайно, неможливо. Для того, щоб менше було тих, кому потрібна допомога, треба змінювати устрій країни, стиль керування та наводити лад у гілках влади. Але такі зустрічі допомагають виявити наявні проблеми, зрозуміти чим живе народ, скорегувати свою роботу як представника влади.  Ще один аспект, на якому наголошував нардеп – це наявність державних програм, про які українці в більшості своїй нічого не знають. В цій сфері, як і в багатьох інших, дуже багато закритих тем, непрозорості та непорозумінь. Тож, робота триває, а значить, треба слухати чим живе народ, бачити в яких умовах проходять «реформи» і головне – до чого вони призводять. Бо тільки знаючи про проблеми, можна шукати шляхи, як їх вирішити.

    Того ж дня Вадим Кривохатько урочисто відкрив комп’ютерний клас у григорівській школі. Заклад давно вже потребував оновлення матеріально-технічної бази. Вадим Вікторович відгукнувся на прохання допомогти з цим. І тепер клас інформатики поповнився одинадцятьма новенькими потужними комп’ютерами. Народний депутат звернув увагу, що сучасне технічне обладнання для шкіл, тим паче сільських, - це одна з найголовніших задач, адже світ змінюється дуже швидко і технічний прогрес відіграє в цьому значущу роль.