Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Прийом народного депутата у Малокатеринівці

Прийом народного депутата у Малокатеринівці
Черговий прийом громадян у нашому районі народний депутат України Вадим Кривохатько днями провів у Малокатеринівці. У проведенні прийому йому сприяли заступник голови райдержадміністрації Ю.В.Зенкін, Малокатеринівський селищний голова Л.А.Волик, помічники депутата В.С.Сосуновський, С.Островерхов.
До Вадима Вікторовича від імені ветеранів та усієї Кушугумської громади звернулася голова первинної ветеранської організації смт Кушугум М.П.Корень, вона порушила актуальну проблему добудови Кушугумської поліклініки. Через затримки з фінансуванням шостий рік триває будівництво, люди ждуть, не діждуться, пуску цього об’єкту. І переконливо просять народного депутата допогти на вищому рівні.
Друге наболіле питання – це тарифи. Стрімко ростуть тарифи на газ, електрику, комунальні послуги, ціни на харчі, речі першої необхідності, а зарплати й пенсії повзуть услід черепашачими темпами. Дуже важко людям зводити кінці з кінцями. Це та ще багато іншого озвучила Маїна Корень у своєму зверненні до народного депутата.
У свою чергу Вадим Кривохатько констатував, що завершення будівництва Кушугумської поліклініки – це завдання номер один у Запорізькому районі. І депутат докладе усіх зусиль для його вирішення, тобто відновлення фінансування.
- Наголошую, я особисто не підтримував ні закон про Держбюджет, і голосував категорично проти підвищення тарифів, - сказав він у відповідь на друге питання. І продовжив. - Держава створена для простих людей, аби їх захищати, давати можливість нормально жити, а не існувати. Зокрема, соціальний захист населення має бути основою і фундаментом діяльності усіх гілок влади в Україні. Так, у своїй депутатській діяльності я намагаюсь допомагати усім соціально вразливим категоріям населення підтримувати заклади соціальної сфери. Доносити проблеми простих людей до найвищих кабінетів влади, добиватися справедливості у судах, структурах «Держгеокадастру», «Облгазу» та ін.
Люди, які звернулися до народного депутата, порушували питання земельних відносин, соціального захисту, ремонту житла та надання матеріальної допомоги.
Особливо гостро прозвучали питання, озвучені селищним депутатом М.І.Дудкою стосовно підтоплення селища, директором гімназії «Мрія», районним депутатом Н.В.Грибовою - щодо поліпшення матеріальної бази навчального закладу, та селищним головою Л.А.Волик - відносно наповнення місцевого бюджету, боротьби зі злісними неплатниками або тими, хто ухиляється від сплати податків.
Народний депутат і його помічники-юристи надавали консультації, поради та практичну допомогу щодо вирішення нагальних проблем. Особливо важливі теми Вадим Кривохатько взяв під особистий контроль.
Слід зазначити той факт, що такі виїзні прийоми громадян, зустрічі з виборцями слугують народному депутату джерелом для знаходження проблемних ділянок та виготовлення нових законопроектів. Здебільшого вони стосуються покращення соціального життя українців.