Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Прошу Прем’єр-міністра втрутитися в протиправну діяльність керівника області!

Прошу Прем’єр-міністра втрутитися в протиправну діяльність керівника області!
       13 липня цього року мною було направлено депутатське звернення до керівника Уряду з проханням дати оцінку діяльності голови Запорізької обласної державної адміністрації Бриля К. І.
       Зокрема,  у зверненні порушені питання невідповідності майнового стану очільника регіону займаним посадам протягом періоду його професійної діяльності.
       Зазначено також, що мешканців області обурює його реакція на корупційний скандал (який переріс у кримінальне провадження) , де підозрюваним фігурує головний лікар ЗОКЛ Шишка І. Також у зверненні мною було наголошено на неприпустимості втручання Бриля К. у процес розслідування, про що сам губернатор проговорився на зустрічі з народними депутатами на початку місяця, підтвердивши, що він дійсно відвідував з цього приводу Генеральну прокуратуру України.
        У зверненні порушені й інші питання, що негативно характеризують діяльність голови ОДА.
        Як результат – я прошу Прем’єр-міністра України розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді голови Запорізької ОДА Бриля К.І. внаслідок порушення Присяги державного службовця, використання повноважень в особистих (приватних) інтересах або в неправомірних особистих інтересах інших осіб та внести відповідне подання Президенту України про припинення повноважень голови Запорізької ОДА.




*Детальніше ознайомитися з депутатськими зверненнями можна у відповідному розділі сайту.