Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим КРИВОХАТЬКО: Де саме починається корупція?

Вадим КРИВОХАТЬКО: Де саме починається корупція?
     В запиті зазначається, що прокурор Запорізької області Валерій Романов та його заступник Юрій Вознюк розробили злочинний план щодо незаконного отримання у власність комунального майна, а саме - квартири вартістю 900 тис. гривень.

    Так, наприкінці минулого року квартиру по вулиці Волгоградській, 26а в Запоріжжі було включено до числа службової житлової площі прокуратури Запорізької області. В січні її надано в користування заступнику прокурора області Вознюку Ю.М., а вже в березні прокуратурою скеровано листа до виконкому Запорізької міської ради про виключення квартири з числа службової житлової площі прокуратури Запорізької області у зв’язку із відпалою потребою. Після чого Вознюком Ю.М. розпочато приватизацію вказаної квартири, тим самим, реалізовано злочинний план по заволодінню комунальним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, зазначає народний депутат у запиті. При цьому, поліпшення житлових умов заступник облпрокурора не потребував, адже він та його родина мають у власності квартиру та будинок.

    Вадим Кривохатько, з урахуванням наведених даних, просить відкрити кримінальне провадження за фактом вчинення вищевказаними посадовими особами злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.2 ст.364 КК України та притягнути їх до кримінальної відповідальності.

    Запит народного депутата було зачитано під час засідання Верховної Ради 26 квітня.