Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Народний депутат Вадим Кривохатько провів особистий прийом та побував на будівництві Кушугумської поліклініки

Народний депутат Вадим Кривохатько провів особистий прийом та побував на будівництві Кушугумської поліклініки
Кушугум є найбільшим за кількістю мешканців населеним пунктом Запорізького району, тож і звернень виборців було чимало, з різних питань. Зупинимось лише на деяких.
Першим до Вадима Вікторовича звернувся депутат обласної ради Д.М.Майстро, він озвучив нагальну проблему: незабаром КП "Водоканал" збирається скорочувати 5-й цех, що обслуговує не лише жителів Кушугуму, а й Балабиного, Малокатеринівки, а це понад 18 тисяч населення.
Вадиму Кривохатьку знайома ця проблема, з нею зіткнулися також виборці Вільнянська. Народний депутат категорично не згодний з рішенням "Водоканалу", він вважає, що передавати усю мережу водного господарства на баланс місцевих комунгоспів – це шлях в нікуди. Тому підтримуватиме позицію місцевих депутатів,
селищного активу та населення щодо вже відпрацьованого механізму належного водозабезпечення території.

З приємною місією завітала директор Кушугумського НВК "Інтелект" Т.О.Апостолова, від імені свого колективу керівник подякувала народному депутату за підтримку навчального закладу, зокрема, фінансування проекту з модернізації котельні - переходу на альтернативні види палива.
Прийшла на прийом й делегація кушугумських ветеранів на чолі М.П.Корень. Вони порушували ряд болючих для пенсіонерів запитань з приводу політичної та соціально-економічної ситуації в країні, підвищення цін на продукти, товари, комунальні послуги, декомунізації, перейменування вулиць, запитували: "Коли буде покращення?"
Врешті-решт перейщли до практичних тем: просили профінансувати прокладення 200 м тротуарної доріжки до багатоквартирного будинку по вул Совхозна, матеріальної допомоги на лікування ветеранів. Безумовно парламентарій відкунувся на їхні прохання, адже турбота про старше покоління є пріоритетним напрямком його
депутатської діяльності. Лише нещодавно він направив на благодійний рахунок малокатеринівської організації ветеранів 20 тис.грн. А тепер зголосився підтримати й кушугумівців.
Народний депутат ще раз повернувся до проблеми малокатеринівців щодо лікаря-терапевта, її озвучували на попередньому прийомі. Було з'ясовано, що відповідно до графіку, регулярний прийом у Малокатеринівці здійснюють фахівці Кушумської поліклініки.

Багатьом своїм виборцям того дня Вадими Вікторович надав матеріальну допомогу на лікування, дехто заручився юридичною підтримкою. Працівники культури з Балабиного та Кушугуму просили допомогти з придбанням комп'ютерної техніки та поповненням книжкового фонду.
Окрема вдячність народному депутату України В.В.Кривохатьку за те, що профінасував річну передплату команді-переможниці 27 футбольного турніру на Кубок районної газети "Червоний промінь".
Жителька Балабиного Н.С.Тітовська порушила питання ставлення держави до своїх воїнів-захисників. Обидва її сини - учасники АТО. Один з них направлений на реабілітацію до так званої Феофанії, але зіткнувся там із неналежними умовами утримання, поганим харчуванням та відношенням. Народний депутат запевнив, що візьме це питання під особливий контроль.
Вислухавши звернення громадян, В.В.Кривохатько пообіцяв зробити все можливе для вирішення їхніх проблем. Він також обговорив актуальні питання життєдіяльності з представниками місцевої влади. А після закінчення прийому разом із заступником голови райдержадміністрації Ю.В.Зенкіним відвідав будівельні майданчики місцевого православного та Кушугумської поліклініки, де оцінив хід робіт, поцікавився умовами праці будівельників. Особливу увагу народного депутата звичайно привернув останній об'єкт, адже свого часу він доклав чимало зусиль для відновлення його фінансування та будівництва.