Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

З надією на справедливість. Народний депутат України В.В. Кривохатько провів низку прийомів громадян

З надією на справедливість. Народний депутат України В.В. Кривохатько провів низку прийомів громадян
У Лукашевому прийом розпочався з приємного моменту. Щиросердно подякувати народному депутату від імені громади завітав водій автомобіля медичної допомоги Лукашівської медичної амбулаторії. Цей транспорт Вадим Вікторович подарував території торік, і наразі автомобіль успішно виконує свою місію з перевезення хворих до медзакладів.
Директор місцевого комунального підприємства Р.О. Мельниченко звернувся до народного депутата з проханням - взяти під контроль питання будівництва водогону с.Лукашеве, що включений до програми "Питна вода". Важливість вирішення цієїпроблеми для правобережного "крила" району, що включає, зокрема, села Малишівка, Лукашеве, Урицьке, підкреслила також Лукашівський сільський голова Л.С.Головань. Завітала на прийом пенсіонерка з Лукашевого З.С.Токова. Вона бідкалася через те, що в її будинку тече дах і попросила на рівні депутата звернутися до її орендарів, щоб ті в рахунок орендної плати наперед виділи ли їй кошти на ремонт даху. Разом з сільським головою парламентарій не тільки запевнив стареньку, що обов'язково їй допоможе, а й дав кошти на ліки.

Також він одразу вирішив проблему багатодітної родини з Малишівки. Про них клопотала депутат Сонячної сільради Я.В. Підлісна. Суть проблеми - створення належних умов для проживання дітей, а якщо по-простому: дітям потрібні ліжка і шафа. Депутат надав кошти і доручив сільському депутату владнати це питання. Засприяв фінансово і родині інвалідів з Новопетрівки, дитина яких незабаром буде прооперована. Надав юридичну консультацію та обґрунтування мешканцям багатоквартирного приватизованого гуртожитку у с.Малишівка щодо розбудови і оформлення помешкання.

Насамкінець низку нагальних питань народний депутат обговорив з районним депутатом В.І. Свисенком, серед яких: конфлікт інтересів сільських і міських мисливців, благоустрій території освітніх закладів району, ремонт доріг, і що найважливіше: вирішення питання забезпечення питною водою мешканців Правобережжя району. Вадим Кривохатько поділився з присутніми своїм баченням вирішення цих проблем та запевнив, що сприятиме у їх розв'язанні.
На особистому прийомі у Долинському звернень було небагато. Найгостріше - питання децентралізації. Його озвучила від імені громади ініціативна група. Жителі Долинської сільради категорично не згодні з тим баченням перспективного плану обєднання громад, за яким Долинська територія приєднується до Широківської та сусідніми з нею. Долинчани висловили свою позицію категорично: вони бачать себе або в союзі з Розумівською і Марївською сільрадами, або самостійною громадою. За словами Долинського сільського голови Б.М. Федчука, їм також перешкоджають в питанні реєстрації територіальної громади Долинської сільради як юридичної особи. Народний депутат В.Кривохатько пообіцяв вивчити ці проблеми і допомогти людям. Загалом мешканці території зверталися до нього як з дрібними (про проведення дротового Інтернету, придбання глюкометра), так і з великими проханнями: подарувати сміттєвоз.
Завітали на зустріч з народним депутатом і гості: працівник І.В.Березіна. По - перше подякувала Вадиму Кривохатьку за придбання музичної апаратури для БК, а потім порушила проблему ремонту даху, що тече. Попросила фінансової допомоги для лікування односельця та придбання дров одинокій малозабезпеченій бабусі. Як зазначив Вадим Кривохатько: "Легких турбот і проблем сьогодні у людей немає. За кожною стоять переживання і людський біль. Дуже часто зустрічі з виборцями видаються непростими, але людям потрібно допомагати у цей складний час. Треба знати, чим живуть виборці, що їх хвилює. Велика проблема центральної влади в тому, що вона мало спілкується з народом. А якби дійсно чула людей, проблем було б набагато менше. І тоді б розуміла, що нині народ "загнаний" в тяжке економічне становище, і що, приміром, скарга "тече дах" - не дрібниця, а часом "не підйомна" для родини проблема.
Важливо чути людей, допомагати їм - це реальна складна робота, якою повинен серйозно займатися не лише народний депутат, а й влада на місцях", - впевнений Вадим Кривохатько.