Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько провів виїзний прийом громадян в Августинівській сільраді

Вадим Кривохатько провів виїзний прийом громадян в Августинівській сільраді
У  понеділок народний депутат України В.В. Кривохатько провів виїзний прийом громадян території Августинівської сільради за участю заступника голови райдержадміністрації Ю.В. Зенкіна та голови сільради І.Т. Колесник.
У більшості своїй жителі громади зверталися з особистими проблемами, які вони не в змозі вирішити через малі доходи, дорожнечу ліків і самого лікування. Декому Вадим Вікторович допоміг відразу, інші питання з'ясує і вирішить, як саме надати допомогу, як от онкохворій людині на проведення чергового курсу хіміотерапії.
Молода мама з двома дітками просила депутата засприяти з придбанням котла для опалення будинку. Молодята щойно придбали житло, відновили  в ньому електропостачання, віддають наявні борги, а на облаштування опалення, якого в оселі немає взагалі, коштів не вистачає.
Людмила Воронецька, учасниця творчого колективу "Калинонька" Відрадненського БК,   щиро дякувала депутату за подарований баян і просила допомогти з придбанням стільців – для репетицій колективу виділили кімнату,  але меблів там не вистачає.
Не пропустила депутат-               ського прийому і соцпрацівник Веселівської сільради Інна Березіна. Найперше, вона передала депутату подяку від молоді села Веселе за придбаний музичний центр для місцевого закладу культури і листа з новим проханням. Молоді люди у листі за багатьма підписами просять народного обранця придбати для клубу світломузику та мікрофон. Вадим Вікторович взяв телефон одного з молодих людей аби поспілкуватися і з'ясувати, що ж саме потрібно.
А ще вона попросила, по можливості, купити її для роботи новий велосипед.
На прийом до депутата звернулися й освітяни території. Директор Відраднівської школи Наталія Булкіна, передусім, озвучила проблему з постачанням води, яка турбує всіх її земляків і просила від себе особисто, від їхнього імені посприяти, аби питання реконструкції водогону було включене до обласної програми фінансування.
Крім того, Наталія Василівна звернулася з листом щодо оновлення комп'ютерного класу, який діє у школі з 2006 року. А ще просила придбати комп'ютер для бухгалтерії та комплект меблів для початкового класу.
Її колега, завідуюча дитячим садочком Світлана Гончаренко, просила надати допомогу з ремонтом вуличних прогулянкових павільйонів, які служать малечі села вже десятки років, протікають, потребують відновлення.
Ці серйозні звернення депутат передав на опрацювання своїм помічникам і потім прийме рішення щодо їх виконання.
Крім того, Вадим Вікторович відвідав Августинівський дитсадок, де надав матеріальну допомогу на придбання матеріалів для продовження внутрішнього ремонту приміщення.
Народний депутат продовжуватиме виїзні прийоми громадян в селах району.