Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Основа моєї депутатської діяльності – захист інтересів простих людей

Основа моєї депутатської діяльності –  захист інтересів простих людей
Життєве кредо «Допомагати людям» народний депутат України Вадим Кривохатько постійно втілює в життя. Виборці йому довіряють, тому часто звертаються. Черговий особистий прийом громадян у нашому районі В.В.Кривохатько разом зі своїми помічниками, а також заступником голови райдержадміністрації Ю.В.Зенкіним провів у понеділок, 18 квітня, у Біленькому. На прийомі були присутні також сільський голова А.М.Кришталь, начальник райвідділу поліції А.О.Капітан, керівник ТОВ «Валена» В.І.Козиряцький та ін. Під час прийому звернулося 16 осіб, як з колективними, так і особистими проблемами. Традиційно люди просили сприяння в питаннях лікування, матеріальної допомоги, а також у різних господарських питаннях.
Біленьківці порушували нагальні питання у сфері ЖКГ. Так, після буревію, що пройшлов нещодавно, було пошкоджено дах та фронтон багатоквартирного будинку по вул.Запорізькій, 32. Жителі відзначили, що відразу першочергову допомогу їм надала райдержадміністрація, однак для подальшого відновлення житла їм ще потрібна матеріальна допомога. Про ремонт стелі своєї квартири після пожежі бідкався Е.К.Караєв. Представник багатодітної родини Г.Д.Мартинець звернулася по матеріальну допомогу на придбання дров для опалення будинку. Ще одна жінка з категорії малозабезпечених Т.А.Григоренко попросила хоч якихось будівельних матеріалів для будівництва хати. Пенсіонери з багатоповерхівок переймалися проблемами благоустрою – просили засприяти матеріально з придбанням лавочок.
Делегація жителів Червонодніпровки озвучила народному депутатові проблему водопостачання. У село постачається лише технічна вода. Існує кооператив. Взимку, коли немає дачників, з водою все в порядку, в літній період кількість користувачів води збільшується втроє, її не вистачає. Насосна не справляється, насоси, засувки, труби – все використало свій ресурс, ламаються. Потрібен електролічильник «день-ніч» для економії і заміна труби. Тому корінні жителі, а це здебільшого пенсіонери, і попросили сприяння у депутата Верховної Ради.
Керівник місцевого господарства, радник голови облдержадміністрації з питань АПК В.І.Козиряцький порушив перед парламентарієм нагальні проблеми території: будівництво очисних споруд, ремонт даху БК, а також йшлося про перспективи розвитку Біленьківської лікарні.
Мешканців Біленького також турбує питання децентралізації, вони категорично не згодні з тим, що в затвердженому Кабміном Перспективному плані формування громад центром їхньої об’єднаної територіальної громади є Розумівка. Люди вважають, що менші території повинні єднатися до більшої, потужнішої, і це справедливо.
Народний депутат Вадим Кривохатько цілком підтримав своїх виборців у цьому питанні та, зокрема, зауважив, що Закон базується на принципі добровільності, якщо громада не хоче так чи інакше об’єднуватись, не погоджується з визначеним адміністративним центром ОТГ, ніхто її не примусить до цього.
Зверталися до парламентарія й керівники місцевих закладів освіти та культури з приводу зміцнення матеріальної бази їхніх закладів.
Біленьківський сільський голова А.М.Кришталь обговорила з Вадимом Кривохатьком проблему виділення земельних ділянок учасникам АТО.
Вадим Кривохатько наголосив, що вирішенню проблем наших захисників приділяє першочергову увагу. Йому вдалося добитися виділення земельних ділянок для багатьох учасників АТО. Депутат націлений й далі тримати це питання під контролем.
Час спілкування з виборцями Вадим Кривохатько не обмежував. Уважно вислуховував, вивчав стоси документів, звернень та відписок, адже найчастіше до народного депутата звертаються як до останньої інстанції.
На завершення особистого прийому Вадим Вікторович подякував присутнім за спільну роботу і наголосив, що своїм найголовнішим завданням, як народного депутата, вважає – вимагати від влади, починаючи з місцевої, закінчуючи Києвом, виконання своїх функцій. Це стосується і прокуратури, і державних органів, і поліції, і судів. Є багато проблем, які чиновники просто не хочуть вирішувати, але повинні. А кожне звернення виборців він, як завжди, пообіцяв тримати на особистому контролі.
Наталія Стіна.