Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько у Підгірненській сільській раді

Вадим Кривохатько у Підгірненській сільській раді
Народний депутат України Вадим Кривохатько 16-го вересня відвідав з робочим візитом Підгірненську сільську раду. Тут, в українській вітальні, що в адмінприміщенні ради, Вадим Вікторович провів особистий прийом громадян.
Цього разу до народного обранця звернулось 25 людей з Підгірненської та інших громад району. І в кожному випадку відбулась відверта щира розмова, чому сприяла простота в спілкуванні, уважне ставлення депутата до кожного звернення в беззаперечне бажання допомогти. В багатьох випадках цю допомогу від Вадима Вікторовича люди отримали одразу.
Зокрема, це ветерани праці поважного віку Василь Іванович Міхно з Тернуватого, Ганна Григорівна Денисова з Новосолоного, які безпосередньо на прийомі отримали від народного депутата по 2000 гривень матеріальної допомоги на лікування та вирішення побутових питань.
Інші звернення щодо земельних питань взято до розгляду з послідуючим направленням депутатських запитів до Геокадастру України в Запорізькій області. Це звернення А.В.Шульги, Н.П.Рудченко, О.П.Говтвян, Т.М.Кравець з Підгірненської громади та В.І.Манойла з Тернуватого. А ось питання щодо виділення земельної ділянки, з яким звернулась Л.В.Кружко, вдалося вирішити на місці - досягнуто домовленості з очільником громади щодо задоволення цього прохання.
А ще народний депутат домовився із сільським головою О.О.Осовською, яка взяла участь у прийомі громадян, щодо придбання лінолеуму в приміщення дошкільної групи (звернення О.Л.Рудченко).
Досягнуто домовленості із керівником місцевого сільгосптоваристві "Нива" В.А. Поплавським (також брав участь у прийомі громадян нардепом) щодо працевлаштування В.А.Рудченка, який звернувся до В.В.Кривохатька з цим питанням та з питаннями водопостачання і ремонту доріг. Щодо ремонту доріг і водогонів пояснення дала сільський голова О.О.Осовська. Вона зазначила, що ці болючі питання громади на постійному контролі місцевої ради, повідомила про  вже вжиті заходи, та заходи, які треба ще здійснити для вирішення проблеми, яку обов'язково буде вирішено.
Хвилює підгірненців і якість медичного обслуговування на їхній території. Зокрема, М.Ю.Романова порушила питання щодо роботи виїзної медлабораторії. В.В. Кривохатько доручив своїм помічником опрацювати це питання з головним лікарем ЦРЛ Нестеренком щодо його фінансового і кадрового забезпечення.
Мешканців найвіддаленішого від центру ради села Миколаївка-2 привела на прийом до народного депутата проблема занедбаної, розбитої дороги до їхнього  населеного пункту. Вадим Вікторович запевнив людей, що вирішить її силами і коштом свого господарства.
Просили люди допомоги і в питаннях лікування своїх рідних, водопостачання села Листівки, придбання проектора і ноутбука для учнів першого класу Підгірненської школи та ін. Порушено питання про високі тарифи на електроенергію (Є.Ф.Стукало), про відновлення маршруту для потягу Дніпропетровськ-Бердянськ, про невідповідність субсидій реальним витратам громадян на енергоносії (О.Є.Бабанін)
Жодне  звернення не лишилось поза увагою народного депутата. Окремі з них, як зазначалось вище, вирішені безпосередньо під час прийому (окрім матеріальної допомоги надано юридичні консультації у справі взаємовідносин між орендодавцями та орендарями).
Для вирішення інших питань, що взяті до опрацювання народним депутатом, буде докладено всіх зусиль щоб отримати належний результат. Про хід вирішення цих питань люди можуть дізнатись безпосередньо у народного депутата. Для цього Вадим Вікторович роздав їм свої візитні картки.
Після прийому громадян В.В.Кривохатько відвідав ТОВ "Нива" разом із його директором В.А.Поплавським та сільським головою О.О.Осовською. Сільгосптовариство справило гарні враження на народного депутата своїм високим рівнем господарювання, участю у вирішенні соціальних питань, забезпеченням порівняно високого рівня заробітної плати.
Вадим Вікторович висловив задоволення від відвідин села Новосолоне, де знаходиться виробнича база товариства. Село охайне, квітуче. Люди користуються природним газом, є у них гарна дорога, вуличне освітлення, музей під відкритим небом, нині йде реконструкція водогіну. Вулиці у квітах із зеленими рядами ялин. На найвищій ділянці села майорить Прапор України…
Все це результат людських зусиль, тісної  співпраці, взаєморозуміння між керівниками сільради, товариства і громадою в цілому. До цієї співпраці охоче приєднується і народний депутат України  Вадим Вікторович Кривохатько.