Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Жодне звернення не залишилось без уваги

Жодне звернення не залишилось без уваги
У понеділок, 11 квітня, у приміщенні колишньої Кінськороздорівської сільської ради особистий прийом громадян провів народний депутат України Вадим Вікторович Кривохатько. Зі своїми проблемами до нього звернулися 20 осіб. Переважна більшість звернень стосувалася надання матеріальної допомоги на лікування, медичне обстеження чи реабілітацію у післяопераційний період, протезування та ін. У кожному конкретному випадку народний депутат пропонував той чи інший спосіб вирішення проблеми. Як завжди, деякі прохання були задоволені на місці.
Допомогти у придбанні стільців для шкільної їдальні попросила директор Кінськороздорівського НВК Н.М.Гузь. Йшла мова й про невиплату протягом кількох років орендної плати за паї, про деякі труднощі створення регіонального ландшафтного парку та інші. В.В.Кривохатько пообіцяв більш детально вивчити порушені проблеми і відшукати можливість допомогти заявникам.
Депутат районної ради, житель села Кінських Роздорів В.К.Гавриленко порушив питання, які турбують не лише його виборців, а всіх жителів району – мова йшла про жахливий стан доріг та захмарні тарифи на газ. Вадим Вікторович запевнив, що сам не з чуток знає про ці болючі проблеми та сказати, що вони будуть вирішені найближчим часом, поки що підстав, на жаль, немає. Все ж, він спростував чутки про те, що з 1 травня людям доведеться сплачувати по 11 грн. за куб газу.
Після завершення особистого прийому громадян кілька роздорівців звернулися з проханням висловити подяку Вадиму Вікторовичу за небайдужість до їхніх проблем та надану допомогу.
Наш кор.
Фото О.Деркача.