Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

На прийом до депутата –з надією на розуміння й підтримку

На прийом до депутата –з надією на розуміння й підтримку
15 грудня у приміщенні Гуляйпільської райдержадміністрації провів особистий прийом громадян народний депутат України В.В.Кривохатько. Зі своїми проблемами, проханнями й пропозиціями до нього звернулося більше 50 осіб. Людей хвилювали питання як особистого характеру (надання матеріальної допомоги на лікування, сприяння у вирішені квартирного питання, працевлаштування, придбання музичного інструменту, залагодження сімейного конфлікту тощо) так і ті, що зачіпають інтереси всієї громади чи є актуальними для багатьох українців. Мова йшла про необхідність справедливого нарахування орендної плати за земельні паї, підвищення заробітної плати та пенсій, наведення ладу у комунальній сфері, створення реабілітаційних центрів для воїнів-учасників АТО. Людей також турбувало стрімке подорожчання найнеобхідніших продуктів, ліків, обурювали урядові плани відмінити в школах харчування для дітей початкової ланки, стипендій студентам та знову підвищити пенсійний вік. Гуляйпільці звернулися до народного депутата з проханням не підтримувати такі ініціативи, які ще більше ускладнять життя рядових українців. Вадим Вікторович запевнив, що цілком розділяє таку думку і переконаний, що серед співвітчизників є чимало тих, хто може безболісно поділитися своїми статками, але економити на дітях, хворих та людях похилого віку неприпустимо.
Кожне звернення, як приватне так і колективне, Вадим Вікторович взяв на особистий контроль, дав відповідні доручення щодо ґрунтовного вивчення всіх питань, порушених громадянами. Кілька прохань гуляйпільців депутат виконав на місці.
Така велика кількість людей, що побували на прийомі у депутата, свідчить про те, що до нього є висока довіра. Були серед присутніх і ті, хто прийшов подякувати Вадиму Вікторовичу за вже надану раніше допомогу.
Особистий прийом громадян В.В.Кривохатько провів спільно з керівництвом Гуляйпільського району, начальниками відділів та управлінь, іншими відповідальними посадовими особами. Підбиваючи підсумки зустрічі, Вадим Вікторович звернувся до посадовців з проханням вносити конкретні пропозиції щодо реформування тієї чи іншої галузі, ініціювати зміни до законів, пропонувати свої шляхи відродження країни. «Ваш голос обов’язково буде почутий, конструктивні пропозиції враховані, а вашу точку зору я завжди відстоюватиму у найвищому законодавчому органі влади», –запевнив народний депутат.