Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Після візиту Вадима Кривохатька у дитячому садку в сел. Залізничному з’явиться нова спортивна кімната.

Після візиту Вадима Кривохатька у дитячому садку в сел. Залізничному з’явиться нова спортивна кімната.
Щоразу, побувавши на особистому прийомі народного депутата України Вадима Кривохатька, пересвідчуюсь, що на зустріч з ним воліють потрапити чимало мешканців нашого району. Цього разу на прийом, який  пройшов у сел. Залізничному у присутності голови районної ради Анатолія Клешні, голови селищної ради Ігоря Чуба, прийшло 11 громадян. Здебільшого питання, які піднімали, стосувалися  субсидій. Адже з приходом холодів, люди прискіпливо вдивляються у ті повідомлення про призначення субсидії. Декого не влаштовують об’єми норм споживання природного газу, оскільки вкластися в них практично буває неможливо, якщо квартира знаходиться на першому поверсі та ще й «вуглова». Тому обіграти помешкання за нормою – ніяк не виходить. Дехто вже не один місяць чекає на дрова та вугілля, адже субсидію призначили на тверде паливо, а грошей не виділили.  Звичайно, приходять і ті, хто просить гроші на лікування рідних, бо за їхніми  словами «вже не викручуються», тому вкрай потрібні кошти.
Того дня Вадим Вікторович відвідав і  дитячий садок. Спілкуючись із його завідуючою Людмилою Петрівною Карпенко та оглядаючи заклад дізнався, що вихованцям потрібна спортивна кімната. Тому одразу надав 10 тис. грн. для таких добрих цілей. Звичайно, такий вчинок, відразу відгукнувся подякою та захопленням.
Тож, жваво реагуючи на всі проблеми краян, народний депутат настійливо просив, що у разі їх не вирішення, телефонувати йому прямо на мобільний телефон, який вказаний на візитній картці. Тільки таким чином, з уст самих громадян, а не посадовців, можна дізнатися чи дієвою є його робота.