Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

І новий маршрут на Пологи для пенсіонерів

І новий маршрут на Пологи для пенсіонерів
16 травня, як і було оголошено в районній газеті та по радіо, народний депутат України Вадим КРИВОХАТЬКО здійснив прийом виборців у райдержадміністрації  за участі свого помічника юриста Сергія ОСТРОВЕРХОВА, голови районної ради Анатолія КЛЕШНІ, голови райдержадміністрації Олександра ІЩЕНКА, міського голови Олексія НЕМІЧА, помічника депутата в районі Олексія ВЛАСЕНКА, керівників структурних підрозділів РДА та соціальних служб району.

Визначені дві години прийому розтяглися на всі чотири. Зі своїми проблемами до депутата звернулися 25 гуляйпільців, у тому числі й кілька жителів сіл. Як завжди (і це можу сказати ствердно, оскільки не раз доводилось бувати на таких прийомах), Вадим Вікторович кожного, хто прийшов до нього за допомогою чи фаховою порадою, уважно вислуховував, вникав (без перебільшення) у проблему, ніби у власну, тут же оперативно її вирішував сам чи з допомогою юриста або присутніх керівників служб. Можливо тому люди приходять не лише з проблемами, а й подякувати депутату за їх вирішення. Цього разу до кабінету зайшов, як сказав, «на одну хвилину», пенсіонер, інвалід М.П.Дерев’янко, щоб висловити щиру вдячність за втручання депутата у його справу і, як результат, він отримав невиплачені йому кошти за оренду паю. Дехто з тих, хто звертався вже вдруге до народного обранця, говорили йому щире спасибі за уже позитивно вирішені їх питання. Декому Вадим Вікторович, як кажуть, без довгих розмов, допоміг матеріально. Бо загалом звертались старенькі пенсіонери зі своїми відомими бідами: нема за що купити непомірно дорогі ліки, оплатити за встановлення лічильника тощо, і депутат чудово їх розумів.

А ось 63-річний чоловік, ветеран праці звернувся із проблемою, яка хвилює багатьох городян, – відсутність спеціального маршруту на м. Пологи. «Знаю про цю проблему, – сказав Вадим Кривохатько, і можу вам повідомити зараз, що вже з 1 червня на Пологи раз на день для пенсіонерів і ветеранів АТО курсуватиме автобус «Ікарус», який я надаю із власного сільгосппідприємства». Таку ж «оказію» із маршрутним сполученням, але  з містом Гуляйполем озвучив літній чоловік, котрий приїхав транзитним транспортом із с.Добропілля. І в цьому питанні пообіцяв обов’язково посприяти депутат. Як і в тому, що підняла ветеран освіти Т.М.Дашевська, – оновити надмогильний пам’ятник легендарному нашому земляку Василю Діденку. Тамара Михайлівна також попрохала посприяти у відкритті спортивного залу для ветеранів–педагогів міста, на що одразу позитивно відгукнувся міський голова.

Назустріч пішли і депутат, й Олексій Неміч також проханню керівника боксерського гуртка РЦДЮТ Віталія Мансурова про придбання його вихованцям, юним боксерам, які вже беруть участь в обласних змаганнях, боксерської форми і груші. «…А ми продовжимо гідну спортивну славу Гуляйпільщини», – запевнив Віталій.

Голова районної організації «Спілка ветеранів АТО» переймається тим, що у них немає офісного приміщення, а воно їм дуже потрібне. Питання, як пообіцяв Вадим Вікторович, не залишиться без уваги.

Декілька громадян попрохали, аби допомогли їм у перерахунку пенсій, з розмірами яких вони  не згодні. Вичерпні роз’яснення їм надав начальник управління Пенсійного фонду в районі Павло Науменко й запропонував тим, хто сумнівається у своїх виплатах, підійти за консультаціями до спеціалістів відділення.

Вирішували також земельні питання, з якими звертались і мешканці району, і зокрема, учасники бойових дій в зоні АТО, а також питання, пов’язані з лікуванням і зубопротезуванням захисників,

Залишаючи райдержадміністрацію, Вадим Вікторович сказав: «Якщо відверто, то таких емоційно насичених прийомів, як у Гуляйполі немає ніде. Але мені приємно, що люди йдуть, значить, вірять, похвально і те, що приходять небайдужі громадяни, які піклуються  не про власні, а про проблеми рідного краю. Я радий, якщо зміг комусь допомогти і побачити радість і вдячність в очах своїх виборців. Вдячний і їм за довіру».