Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

За підтримки народного депутата Вадима Кривохатько пройшов ІV Регіональний фестиваль творчих сімейних колективів «Співоча родина»

За підтримки народного депутата Вадима Кривохатько пройшов ІV Регіональний фестиваль творчих сімейних колективів «Співоча родина»
10 грудня 2016 року за підтримки народного депутата України Кривохатька Вадима Вікторовича в будинку культури та дозвілля м.Вільнянськ відбувся ІV Регіональний фестиваль творчих сімейних колективів «Співоча родина».
Участь у заході взяли 21 родина (понад 50 учасників) з Оріхівського, Новомиколаївського, Бердянського, Вільнянського районів та м. Запоріжжя. Співочі сімейні колективи виконували пісні про родину, мир, кохання тощо. Глядачів розважали театральними міні-постановами, жартівливими мініатюрами.
На свято української пісні зібрався повний зал будинку культури. Вхід був безкоштовний, а тому кожен бажаючий мав змогу насолодитися співочим мистецтвом.
Подружжя Нужних  - співоча родина, кожне їх сімейне свято проходить з піснями.  В четвертий раз вони вже виступають на фестивалі і кожного разу добирають нову пісенну програму.
Кожна з родин-учасників отримала титул, грамоти, квіти та фінансову підтримку для розвитку сімейної творчості, завдяки підтримці та активному сприянню Вадима Кривохатько, який не перший рік поспіль допомагає в проведенні творчого фестивалю.
«Подібні фестивалі є не лише розважальним заходом, вони згуртовують родини, підтримують національні культурні традиції, популяризують українську народну пісню. Наша країна багата на талановитих людей. І я хочу, щоб ці таланти в такій нелегкій сьогоденності не змарніли, а навпаки розвивались і прославляли нашу державу», - зазначив Вадим Кривохатько.