Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Народний депутат взяв під свій контроль вирішення проблемних питань мешканців с.Григорівка Пологівського району

Народний депутат взяв під свій контроль вирішення проблемних питань мешканців с.Григорівка Пологівського району
19 грудня 2016 року, у приміщенні Григорівської сільської ради Пологівсьвого району народний депутат України Вадим .Кривохатько провів черговий особистий прийом громадян. Зі своїми проблемами до нього звернулися більше 20 осіб. На жаль, як це буває практично кожного разу, люди змушені були скаржитись на те, що не мають грошей на лікування та придбання ліків. Вадим Вікторович завжди уважно дослухається до таких прохань, ретельно вивчає кожне звернення та, в разі необхідності, надає дієву допомогу.
На прийомі були присутні Григорівський сільський голова С.М.Радченко, депутат Пологівської районної ради П.Т. Банько, голова ради ветеранів Григорівської сільської ради О.Р.Варяник, які просили допомогти з коштами на лікування та придбання палива для старожилів села, на очищення русла річки Токмачки та водойми в центрі села (не вистачає на це коштів, виділених з сільського та обласного бюджетів) та інше.
Просили григорівці посприяти з відновленням автобусного маршруту Пологи-Шевченкове-Гигорівка. Було кілька земельних питань, а саме: про виділення землі до 2 га для ведення особистого селянського господарства, про плату за оренду паїв, про оформлення документів на земельну ділянку тощо. А ще місцевим жителям хочеться, щоб народний депутат допоміг збудувати дитячий майданчик у центрі села, а в місцевому дитсадку – замінити паркан. Учитель пологівської ЗОШ №4 попросив допомогти з придбанням нових меблів для класної кімнати.
Всі отримані під час прийому звернення, взяті народним депутатом під особистий контроль. Надалі триватиме кропітка робота щодо вирішення всіх тих питань, з якими звернулись григорівці.