Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Особистий прийом у місті Вільнянськ

Особистий прийом у місті Вільнянськ
27 лютого 2017 року народний депутат України Вадим Вікторович Кривохатько у приміщенні Вільнянської районної ради провів особистий прийом громадян, на якому були також присутні помічники народного депутата, представники місцевої влади та районних служб.
Традиційно в дні прийому до Вадима Вікторовича приходять чимало громадян, для яких звернення до депутата стає чи не останньою інстанцією для вирішення різноманітних питань та скрутних життєвих ситуацій. Громадяни знають, що до Вадима Кривохатька можно безперешкодно звертатись зі своїми проблемними питанням, а також з цікавими пропозиціями. Так, цього разу до народного депутата звернулось близько 100 осіб. Містяни та жителі району прийшли з різноманітними зверненнями, серед яких прохання грошової допомоги на медичне обстеження, лікування, вирішення соціально-побутових питань тощо. Підіймались також питання щодо сприяння депутата у благоустрої населених пунктів, ремонті доріг, освітленні проїжджої частини, заміні водогону, підвозі дітей до школи, отриманні землі учасниками АТО, відновленні маршрутного таксі по м.Вільнянску, ліквідації стихійної торгівлі, придбанні мультимедійного обладнання для бібліотеки та інше.
Вадим Вікторович уважно вислухав кожного, з’ясовуючи обставини проблеми чи ситуації, з якою пришли громадяни. Частину питань вдалось вирішити в ході прийому, решта бралися в роботу, оскільки потребували додаткового вивчення. Цього дня звернення кожного, хто прийшов на прийом, було розглянуто. Ряд питань Вадимом Кривохатько взято під особистий контроль.