Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

6 березня відбувся особистий прийом Вадима Кривохатька

6 березня відбувся особистий прийом Вадима Кривохатька
       6 березня 2017 року в кабінеті голови пологівської  райдержадміністрації особистий прийом громадян провів народний депутат України Вадим Вікторович Кривохатько. Допомагали йому в цьому голова районної ради О.П.Покутній, мер міста Коноваленко Ю.А., голова райдержадміністрації А.Є.Крупський, начальники відділів і управлінь та інші відповідальні особи. А на прийом до депутата того дня прийшла рекордна кількість людей – більше 110 осіб. Зазначимо, що практично всіх Вадим Вікторович вислухав особисто, або ж доручив помічникам розібратися з тим чи іншим зверненням. Більше десятка пологівців, зваживши на таку велику чергу, просто залишили для депутата свої письмові заяви. Вадим Кривохатько пообіцяв, що всі вони будуть уважно вивчені.
       Переважна більшість пологівців прийшли на прийом із проханнями допомогти із лікуванням, обстеженням, проведенням операції, придбанням ліків тощо. На жаль на сьогодні не всі медичні послуги фінансово доступні для пересічного українця. Втім, є ряд послуг, які надаються у закладах охорони здоров’я безкоштовно, та не всі громадяни про це знають, а деякі недобросовісні лікарі цим користуються і беруть з пацієнтів гроші. Завдяки участі в прийомі головного лікаря районної лікарні громадянам вдалося донести інформацію про безкоштовні процедури та вирішити таким чином ряд питань щодо отримання послуг медичної сфери. З інших проблемних медичних питань народним  депутатом вирішено направити відповідні запити до МОЗ України.
       Серед інших питань були озвучені прохання допомоги з придбання дров на опалення житла,  проведення водопроводу у двір, оформлення спадщини та вирішення давніх спірних земельних питань, сприяння у вирішенні проблем Пологівського НВК та відновленні його роботи. Просили також допомоги повернути пільговий проїзд для пенсіонерів на території району, допомогти матеріально відділенню дітей-інвалідів Пологівського терцентру та ін.
       Директор колегіуму №1 О.Кучер та завуч з навчально-виховної роботи закладу О.Аніщенко подякували народному депутатові за новенькі комп’ютерні класи.
       Представники ветеранської організації подякували Вадиму Вікторовичу за допомогу в придбанні меблів для їхнього офісу та передали заяви з проханням про надання матеріальної допомоги кільком тяжкохворим ветеранам.
       Незважаючи на чималу кількість пологівців, які прийшли на прийом, Вадим Кривохатько вислухав кожного. Питання деяких громадян вдалося вирішити на місці, решту взято в роботу та під особистий контроль народного депутата.