Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями Новомиколаївського району

Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями Новомиколаївського району
        На прийомі депутатом було розглянуто 34 звернення, серед яких були не лише звернення мешканців райцентру, а й жителів сел Тернуватого, Трудового, Самійлівки, Зеленого, Київського, Підгорного, Софіївки, Веселого Гаю, Світлої Долини, Сорочиного.

        На прийомі були присутні очільники району: голова Новомиколаївської РДА Вікторія Чмельова, голова райради Юрій Павленко, голова селищної ради Сергій Шамайда, керівники установ, до яких неодноразово звертався Вадим Кривохатько та жителі району.

        Хотілося б зазначити, що протягом всього прийому, а це три години, панувала щира та відверта атмосфера, уважне ставлення до кожного звернення, непідробна повага до співрозмовника з боку народного депутата та його помічників.

        Більшість звернень стосувались вирішення соціально-економічних проблем району, серед яких реконструкція каналізації, трьох котелень, капітальний ремонт мосту, завершення ремонту поліклініки  в Новомиколаївці. Мешканці також звертались по матеріальну допомогу на обстеження, лікування, придбання ліків тощо.

         Ряд питань громадян стосувались земельних спорів, які взято до розгляду народним депутатом та його помічниками.

         Голови Трудової та Зеленівської сільських рад Галина Новак та Ігор Меркулов звернулися до Вадима Вікторовича з проханням посприяти у вирішенні питання щодо газифікації сіл сільських рад.

         Олександр Бабанін, голова Тернуватської селищної ради, звернувся з проханням допомогти у організації транзитної зупинки на території ради у літній період потягу Київ-Бердянськ.

          Під час прийому порушувалися питання стосовно пенсійного забезпечення, повернення вкладів  Держбанку СРСР.

          Найзворушливішим моментом всієї зустрічі був візит сім'ї Клименків з дітками із Самійлівської сільської ради. Батьки щиро дякували Вадиму Кривохатьку за возз’єднання родини, за допомогу у оформленні опіки над трьома дітьми. Народний депутат пообіцяв всіляко підтримувати новостворену сім'ю.

          Насамкінець, голова Новомиколаївської РДА Вікторія Чмельова розповіла нардепу про проблему з водопостачання у Новомиколаївському районі.

          Після основного прийому у районній раді відбувся індивідуальний прийом трьох осіб у громадській приймальні та візит Вадима Вікторовича до мешканця Новомиколаївки,  інваліда Івана Івановича Гречка, який фізично не мав змоги потрапити на прийом депутата.

          Словом, додалося роботи народному депутату. Маємо надію та й добре знаємо, що він виконає все від нього залежне.