Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько провів зустрічі з мешканцями області

Вадим Кривохатько провів зустрічі з мешканцями області
Протягом лютого-березня 2017 року народний депутат України Вадим Кривохатько провів особисті виїзні прийоми, зустрівшись  з мешканцями Вільнянского, Пологівського, Гуляйпільського, Запорізького та Новомиколіївського районів.

Загалом на прийоми до депутата звернулось близько 350 громадян.

Традиційно в дні прийому до Вадима Кривохатька приходять чимало громадян, для яких звернення до депутата стає чи не останньою інстанцією для вирішення різноманітних питань та скрутних життєвих ситуацій. Громадяни знають, що до депутата можна безперешкодно звертатись зі своїми проблемними питанням, а також з цікавими пропозиціями. Під час прийомів Вадим Кривохатько вислуховував кожного, хто прийшов, а також ознайомлювався з отриманими письмовими зверненнями.
Переважна частина питань, з якими приходили до депутата стосувались сприяння у вирішенні соціально-економічних проблем, таких як благоустрій населених пунктів, ремонт доріг, освітлення проїжджої частини, заміна водогону, відновлення пільгового проїзд для пенсіонерів, добудова районної лікарні, ремонт храму, утримання приватного притулку для тварин, газифікація сіл сільських рад тощо. Були також і прохання з допомогою на обстеження, лікування, придбання ліків для соціально незахищених верств населення.

В ході проведених прийомів Вадимом Кривохатьком разом із помічниками та залученням представників місцевої влади та районних служб було вирішено чимало проблемних питань громадян, решту взято в роботу для детального вивчення. На теперішній час за результатами проведених прийомів направлено понад 60 депутатських запитів у профільні міністерства та відомства.

Наступний прийоми народного депутата вже заплановано на 25 квітня в с.Самійлівка  Новомиколаївського району. Початок зустрічі о 10 годині в приміщенні сільради.