Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

​Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями Веселого Гаю

​Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями Веселого Гаю
​ Допомагали йому в цьому голова сільської ради Олександр Лисенко, голова районної ради Юрій Павленко, голова райдержадміністрації  Вікторія Чмельова, начальники відділів поліції та агропромислового розвитку, Артур Лізінський та Сергій Губатенко, помічники депутата.

Основним питанням було звернення до депутата жителя громади Володимира Кужільного стосовно недотримання санітарних норм керівництвом свинокомплексу ТОВ «Лідер». Як стверджував сам Володимир Кужільний та деякі мешканці села, керівництво товариства нехтує їхнім  проханням не будувати новий свинокомплекс та зменшити шкідливі викиди у повітря, які суттєво шкодять здоров’ю жителів.  Перш за все недотримана дозволена законодавством України відстань між комплексом та населеним пунктом.   На прийомі були присутні й представники ТОВ «Лідер» Володимир Важненко та Сергій Верепа, до яких неодноразово звертався Вадим Вікторович за роз’ясненнями. Володимир Важненко запевнив депутата, що нові будівлі не будуть зводитися, а викиди не перевищують дозволених норм, що навпаки, біля свинокомплексу планується висадити зелені насадження, які частково нейтралізують шкідливі викиди у повітря. Народний депутат запевнив стурбованих жителів, що він обов’язково зробить запит до Міністерства екології  та намагатиметься усунути недоліки виробництва.

Серед інших питань були озвучені прохання про допомогу у сприянні вирішення земельних питань учасників АТО, про надання грошової допомоги на виготовлення проекту опалення у Веселогаївському будинку культури. Були розглянуті звернення мешканців села до депутата щодо незаконної  вирубки лісосмуги, яка перебуває у критичному стані і потребує негайного втручання  держаних органів всіх рівнів.

Голови Трудової та Зеленівської сільських рад Галина Новак та Ігор Меркулов звернулися до Вадима Вікторовича з проханням вирішення проблеми щодо газифікації сіл вищезгаданих сільських рад. Вчергове Галина Новак підняла питання стосовно розпайовки земель конезаводу.

Насамкінець, до депутата звернулася голова Новомиколаївської РДА Вікторія Чмельова  стосовного водопостачання у районі та створення комунального підприємства, яке зможе забезпечити наш район питною водою. Голова райдержадміністрації торкнулася питання ремонту районної поліклініки.

Вадим Кривохатько, як завжди, уважно вислухав кожного, хто до нього звернувся. Всі питання під час прийому бралися в роботу під особистий контроль народного депутата України.