Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями Новомиколаївського району

Вадим Кривохатько зустрівся з мешканцями Новомиколаївського району
Разом з народним депутатом на виїзному прийомі були присутні його помічники, фахівці з юридичних питань, голова районної ради Юрій Павленко, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Кононенко, начальник відділу поліції Артур Лізінський.

На прийом до депутата прийшло 19 чоловік з різноманітними питаннями.

Так, жителі Різдвянської сільської ради звернулися з проханням допомогти у  врегулюванні земельних питань на території сільської ради.

Тернуватський селищний голова Олександр Бабанін звернувся до Вадима Кривохатька по допомогу у сприянні вирішення питання  капітального ремонту автодоріг селищної ради.

Директор Самійлівського будинку культури Любов Ширіпа звернулася з проханням допомогти у придбанні дитячих українських костюмів.

Ряд звернень стосувались вирішення земельних питань. Вадим Вікторович приділив їм найбільше уваги.

Інші  звернення громадян до народного депутата торкались вирішення побутових проблем, матеріальної допомоги, пенсійного забезпечення, а також врегулювання питання щодо нарахування субсидій мешканцям. Пришла на прийом і місцева жителька, яка раніше вже отримувала допомогу від депутата. Вона висловлювала слова подяки та щирі побажання на адресу Вадима Кривохатька.

В ході прийому жодне звернення не лишилося поза увагою народного депутата. Всі питання, які були озвучені громадянами, взято під особистий контроль Вадима Вікторовича.