Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько провів особистий прийом в с. Новоселівка Пологівського району

Вадим Кривохатько провів особистий прийом в с. Новоселівка Пологівського району
  До народного депутата – усім миром. Саме так можна охарактеризувати черговий прийом громадян, який народний депутат України Вадим Вікторович Кривохатько разом із помічниками та представниками місцевої влади провів 10 липня на території Новоселівської сільської ради. Зі своїми проблемами до нього цього дня прийшли 72 особи, жителі не лише Новоселівки, а й сусідніх сіл та міста Пологи. Так, з райцентру приїхало більше 15 осіб, щоб попросити допомоги у вирішенні земельного питання. Мова йшла про те, що з півсотні пологівців (тепер вони майже всі пенсіонери) років з тридцять обробляли невеличкі земельні ділянки, від трьох до п’яти соток, які отримали під городи. Наділяв людям земельні ділянки колишній шовкорадгосп. А тепер, більш, як через 30 років, знайшовся охочий прибрати ці ділянки до рук (загальна площа 5 га), повідомивши людям, що обробляють вони землю незаконно, та ще й погрожує восени переорати людські наділи. Вадим Вікторович доручив голові райдержадміністрації А.Є.Крупському провести спільну зустріч із сторонами конфлікту та спробувати розв’язати цю проблему мирним шляхом. Один з варіантів – створити та зареєструвати невеличкий городній кооператив. Це питання Вадим Вікторович взяв на особистий контроль.

Крім цього, чимало осіб звернулися до народного депутата з проханнями допомогти із отриманням кваліфікованої медичної допомоги, придбанням ліків, проведенням обстеження, адже через складне матеріальне становище коштів на лікування вкрай не вистачає.

Просили новоселівці допомогти з придбанням вугілля, яке їм вже не по кишені, працівники сільського Будинку культури сподіваються на допомогу народного депутата в придбанні проектора. До депутата також звертались з проханнями допомогти з ремонтом будинку, заміною вікон у будинку багатодітної сім’ї, з виділенням земельної ділянки для воїна АТО, з присвоєнням звання «Мати-героїня» жінці, яка виховує 5 дітей, з виділенням житла для переселенки з Донбасу, придбанням сільськогосподарської техніки та ін.

  Під час прийому Вадим Кривохатько вислухав кожного, хто до нього звернувся, а також узяв у роботу отримані письмові звернення, щоб допомогти людям, які справді опинились у скрутному становищі. Вирішення, піднятих під час прийому проблемних питань, народним депутатом взято під особистий контроль.