Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько наполягає на об'єктивному запобіжному заході головлікарю обллікарні І.Шишці, підозрюваному в розкраданні державних коштів

Вадим Кривохатько наполягає на об'єктивному запобіжному заході головлікарю обллікарні І.Шишці, підозрюваному в розкраданні державних коштів
1 серпня місто Запоріжжя сколихнув приїзд Національного антикорупційного бюро України, детективи якого явилися до Запорізької обласної клінічної лікарні. Співробітники НАБУ затримали головлікаря установи Шишку І.В., підозрюваного в зловживанні владою та службовому підробленні, а саме - в організації незаконної закупівлі автомобілів «швидкої допомоги», в результаті чого державі завдано збитків у сумі 13 млн гривень.

У той же день головлікаря відвезли до Києва, де вручили повідомлення про підозру у вчиненні злочинів і .... фактично відпустили додому.

Народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції Вадим Кривохатько не згоден з такою лояльною позицією до підозрюваного Шишки у співвідношенні з тяжкістю інкримінованих йому злочинів.

7 серпня Вадим Кривохатько направив на ім'я Генпрокурора та керівника спеціалізованої антикорупційної прокуратури депутатське звернення, в якому просить вжити, передбачені законом заходи до оскарження рішення суду першої інстанції з метою обрання Шишці І.В. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, або застави в розмірі збитку, нанесеному державі, відсторонення його від займаної посади, а також активізувати розслідування всіх інших фактів злочинної діяльності головлікаря обллікарні.

Ознайомитися із текстом депутатського звернення №1631,1632 від 07.08.2017 р. можна у розділі «Діяльність» - «Зверення та відповіді».